Fri fragt | 5 stjerner på Trustpilot
Gå til kurven 0

Nyheder

NYHED: Ny model - de foldbare læsebriller fra IZIPIZI

IZIPIZI har designet et par virkelig lækre læsebriller, der endda kan foldes - lige til at have i lommen på farten! Brillerne er yderst behagelige og man mærker ikke, at de kan foldes.  Den nye model fra IZIPIZI, #F, er lavet i et mat plaststel med en lækker finish. Som altid fås brillerne i de klassiske IZIPIZI-farver og har fleksible hængsler, så de altid sidder godt på hovedet. Brillerne fås i styrkerne: +1/+1,5/+2/+2,5/+3. Se dem lige her!

Læs mere →


IZIPIZI solbriller til børn i magasinet "Vores Børn"!

Det fine magasin, Vores Børn, har opdateret deres design og har samlet de to magasiner, Gravid og Vores Børn i ét. Det er der kommet noget rigtig fint ud af og bl.a. har de været så søde at komme med deres bud på summer essentials for børn. Temaet er DEJLIGE DANMARK. Vi er vilde med det - og vi er vilde med, at Vores Børn er vilde med IZIPIZI solbriller til børn!  

Læs mere →


NYHED: IZIPIZI Nautic solbriller til ski- og vandsport!

IZIPIZI har lavet en ny solbrille, der passer perfekt til udendørs sport som fx ski- og vandsport. Serien hedder Nautic og Nautic solbrillerne har en særlig UV category 3 beskyttelse på 100%. Især ved ski- og vandsport bliver solens stråler reflekteret i øjnene, hvilket giver 20% ekstra solstråler, der både kan være til gene, men på sigt også kan skade øjnene. Brillerne har grå-grønne polariserede glas, der sørger for at give synet kontrast og de specielle glas er også med til at de reflekterede stråler ikke rammer øjnene.  Find udvalget er nautic solbriller lige her!

Læs mere →


See Concept bliver til IZIPIZI

De franske brilledesignere fra See Concept har valgt at ændre navn til IZIPIZI. Brillerne er de samme, prisen er den samme - men navnet er nyt!   Vi glæder os over det nye navn og glæder os til at se, hvad det vil medbringe!

Læs mere →


Efterårsnyheder - kommer snart!

See Concept har igen lanceret nye farver!  Som en fast del af sortimentet indfører de nu den flotte, matte grå farve og som en efterårsfarve kommer den fine 'nude'. Vi glæder os til at vise produkterne - så hold øje på vores facebookside, hvor vi poster så snart produkterne lander på siden!

Læs mere →