Fri fragt | 5 stjerner på Trustpilot
Gå til kurven 0

Designbrille til sol og læsningFranske fashionista'er kender dem allerede. De er netop landet i NYC, hvor hippe amerikanerne kan finde dem på MoMA, Museum of Modern Art. Nu har den franske sol- og læsebrille også charmet sig ind i dansk mode.

Drømmer du om en fluorescerende pink læsebrille, koboltblå solbrille eller er du mere til det sorte og klassisk skildpadde-plettede? Så er der franske designnyheder til dit look. Efter at have erobret de fineste europæiske konceptbutikker som Le Bon Marché, Colette & Merci i Paris, Smets i Luxembourg, Vinçon & Guggenheim i Spanien og Fenwick i London er brillekonceptet See-concept med design læsebriller og solbriller nu i handel på nettet på www.yomu.dk i Danmark. Både til herrer og damer.


Ide og design bag See-concept står tre franskmænd for, og konceptet har i rekordfart fået succes hos trendsættende fashionista ́er i Europa og USA. Fx ses den franske skuespiller og model Ines de la Fressange ofte med den hippe brille. See-concept tilbyder to kollektioner - læsebrille og UV3 solbrille. Kollektionerne er farverige, og stel passer til de fleste typer ansigter med et let smidigt design med flexstænger, og lækkert «Soft Touch» finish, der sikrer optimal komfort. Læsebrillen fås i flere designs og med styrke O og +1/+1,5/+2/+2,5/+3. Pris 299 kr. & 349 kr. Det er Gitte Bigandt, der har hentet See- concept til landet. Hun har døbt sit sitet ”yomu”. Det betyder at læse på japansk. 


Pressefoto til fri benyttelse og med henvisning til yomu.dk kan hentes her: http://goo.gl/44tQ2h 


Udlån og yderligere info om yomu og See-concept fås hos direktør Gitte Bigandt: info@yomu.dk


Se meget mere på:

http://yomu.dk
http://see-concept.com/fr/
http://instagram.com/seeconcept
https://www.facebook.com/seeconcept

SEE YOU! 

 Ældre Nyere